Cel mai mare ghid pentru modele unghii nail art


Modelele de unghii, o tendință în continuă schimbare devine din ce în ce mai popular, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Din fericire, opțiunile disponibile în materie de modele de unghii inovatoare și stiluri sunt nelimitate.

Modele de manichiură cu gel sunt probabil cele mai întâlnite tipuri de extensii de unghii folosite în prezent. Ambele tipuri îți permit să porți unghiile în diferite lungimi ale unghiilor și modele discrete care durează săptămâni în șir, protejând în același timp unghiile naturale de deteriorare. Modele de unghii acrilice pot părea mai naturale, fiind aplicate direct pe unghia naturală. Unghiile în gel durează mai mult între retușuri decât acrylul.

Falsele sunt deosebit de flexibile, pot fi tăiate și pot fi ușor îndepărtate cu acetonă. În general, Falsele nu protejează la fel de mult unghia naturală precum gelul sau acrylul, așadar poți să-ți schimbi modelul unghiilor cu ușurință cu mai multă frecvență.

Odată ce ai ales tipul de material pentru extensii manichiura franțuzească vor fi întotdeauna la modă. Totuși, alte modele unghii stiletto au atras o atenție considerabilă în ultima vreme. Balerina este un hibrid între un pătrat și un oval.

Unghiile desenate manual cu flori, animăluțe sau alte detalii sub formă de nail art sunt la mare căutare în prezent. În timp ce culori mint, corai sau lila se potrivesc splendid pentru primăvară și vară, mulți preferă decorarea unghiilor în tematici de Halloween pentru perioada sărbătorilor. Adăugarea de pietre site prețioase poate duce designul tău la un nivel complet nou.

Pentru o experiență cât mai reușită,, cere sfatul unui profesionist pentru cel mai bun rezultat. Întotdeauna poți echilibra un model mai complex sau extrovertit cu haine simple. Posibilitățile sunt infinite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *